روانشناسی

11 روش برای داشتن زندگی شادتر

1. شکرگزاری را در خود پرورش دهید.

راه هایی برای پرورش شکرگزاری به صورت روزانه پیدا کنید. سپاسگزاری و سپاسگزاری برای همه چیزهایی که دارید، شما را شادتر و راضی تر می کند. قدردانی قدردانی سپاسگزار از آنچه در زندگی دریافت کرده اید است. آن هدایا ممکن است ملموس یا نامشهود باشند. وقتی هر روز زمانی را صرف اعتراف به همه چیزهای خوب در زندگی می کنید، خواهید دید که چیزهای خوبی بیش از آنچه تصور می کنید وجود دارد و خواهید دید که غم و اندوه، اضطراب و افسردگی کاهش می یابد.

2. پس بدهید.

با وقت و پول خود سخاوتمند باشید. به دیگران نیازمند ببخشید. به کسانی که دوستشان دارید و به آنها اهمیت می دهید هدیه دهید. کسانی که پس می دهند حس ایثار و انسان دوستی دارند. کسانی که در خرج کردن پول برای دیگران سخاوتمند هستند، از سلامتی خوبی برخوردارند، شاید به این دلیل که بخشیدن تأثیر خوبی دارد که فشار خون و استرس را کاهش می دهد.

3. خودتان را غافلگیر کنید.

اگر حوصله تان سر رفته باشد یا نسبت به زندگی احساس خوشبختی داشته باشید، احساس خوشبختی سخت است. بخشی از احساس شادی، احساس تحریک، علاقه و کمی غافلگیر شدن از زندگی است. پس با تعیین اهداف خارج از منطقه امن خود، خود را شگفت زده کنید. خود را در موقعیت های جدید یا غیرمنتظره قرار دهید. برای خود اهداف تعیین کنید و سپس برای رسیدن به آنها تلاش کنید. و به یاد داشته باشید که از سواری لذت ببرید!

4. به موسیقی گوش دهید و با آن درگیر شوید.

گوش دادن به موسیقی روحیه ما را بالا می برد. این باعث می شود احساس بهتری داشته باشیم، تا حدی به این دلیل که گوش دادن به موسیقی باعث می شود مغز ما دوپامین را ترشح کند، یک ماده شیمیایی عصبی مرتبط با لذت و پاداش. کسانی که از طریق رقص یا از طریق شرکت در کنسرت با موسیقی درگیر می شوند، سطح بالایی از شادی و احساس خوب بودن را گزارش می دهند.

5. شما انجام می دهید.

یکی از بهترین کارهایی که می توانید برای افزایش شادی انجام دهید این است که فقط خودتان باشید. این بدان معناست که به تایید دیگران وابسته نباشید، بلکه خود را همانگونه که هستید بپذیرید. مدتی را صرف شناخت خود کنید. چه چیزی شما را تعریف می کند؟ به چی اعتقاد داری؟ تو کی هستی زیر همه چی؟ به دنبال راه هایی باشید که در پوست خود راحت باشید.

6. روابط معنادار ایجاد کنید.

شادی، عشق، دوستی و اجتماع دست به دست هم می دهند. ما به عنوان انسان نیاز اساسی به تعامل و ارتباط با دیگران داریم. ما به طور طبیعی به دنبال قبیله خود هستیم — افرادی که از ما حمایت می کنند، ما را درک می کنند و از طریق ترن هوایی زندگی در کنار ما خواهند بود. بدون روابط معنادار، ما تنها و منزوی هستیم. وقتی به دنبال خوشبختی با دیگران باشیم، شادتر هستیم.

7. هیچ چیز با شما قابل مقایسه نیست.

از مقایسه خود با همه اطرافیان خود دست بردارید. مهمتر از همه، مقایسه کردن دارایی خود با دارایی های دیگران را متوقف کنید. رسانه های اجتماعی راهی برای ایجاد این احساس در ما دارند که دیگران آن را بهتر از ما دارند. هر چند وقت یکبار پیمایش در فید خبری به شما احساسات منفی می دهد؟ اجازه دادن ریشه یابی به حسادت و کینه، قدردانی از داشته هایمان را از ما سلب می کند.

8. دست از نگرانی بردارید.

نگرانی مداوم در مورد همه چیز باعث ایجاد اضطراب سمی می شود، جایی که ذهن شما غرق در افکار منفی و مارپیچ است. نگرانی‌ها ذهن شما را آزار می‌دهند و باعث می‌شوند از چیزهایی که اغلب کنترلی روی آن‌ها ندارید، بترسید و دلهره داشته باشید. گاهی اوقات ما معتقدیم که اگر به اندازه کافی نگران باشیم، می توانیم از اتفاقات بد جلوگیری کنیم. اما حقیقت این است که وقتی نگرانی شما را فراگرفته است، نمی توانید شادی یا حتی رضایت را تجربه کنید.

9. با افراد شاد معاشرت کنید.

تا به حال با یک فرد عبوس معاشرت کرده اید و احساس ناراحتی می کنید؟ این به این دلیل است که خلق و خوی می تواند مسری باشد. به نظر می رسد که احساسات می توانند از فردی به فرد دیگر منتقل شوند و هر چه بیشتر تجربیات خود را با یکدیگر به اشتراک بگذاریم، احساسات و رفتارهای ما بیشتر هماهنگ می شوند. یکی از رازهای خوشبختی درازمدت این است که خود را با دیگرانی که خوشحال هستند محاصره کنید.

10. زمانی را در طبیعت بگذرانید.

برخی از محققان بر این باورند که نسل فوق سیمی امروزی در واقع از یک اختلال کمبود طبیعت رنج می برد. مطالعات نشان داده اند که هر چه زمان بیشتری را در طبیعت بگذرانیم و با دنیای طبیعی اطرافمان ارتباط بیشتری داشته باشیم، احساس شادی بیشتری در ما ایجاد می کند. ارتباط ما با طبیعت نیز در حفظ سلامت روانی مثبت نقش دارد.

11. خاطرات خوش را مرور کنید.

چرا ما همه چیز را دوست داریم؟ شاید به این دلیل که دلتنگی ما را خوشحال می کند. احساسات نوستالژیک، یا یادآوری خاطرات گذشته، می تواند به ما کمک کند تا با احساسات عشق و احساس شگفتی و رضایت دوباره ارتباط برقرار کنیم. گذشته ما ما را شکل می دهد و هویت ما را مشخص می کند. وقتی لحظات خوب و خاطرات خوش را به یاد می آوریم، می توانیم اعتماد به نفس خود را افزایش دهیم و احساس نزدیکی به اطرافیان خود کنیم.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا